2013. szeptember 12., csütörtök

Kuruc.info: Ezt is megtudtuk végre: szeptember 11. első áldozata is egy hős zsidó volt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Ezt is megtudtuk végre: szeptember 11. első áldozata is egy hős zsidó volt
Sep 13th 2013, 05:36

A szeptember11-i támadás első áldozata egy izraeli férfi volt, aki korábban az izraeli hadsereg terrorelhárító elitegységének tagja volt, írja a Daily Mail egy most megjelent könyvre hivatkozva. A férfi az első toronynak tartó repülőn utazott, amikor a terroristák eltérítették a gépet. Ő "egyedül és fegyverek nélkül" vette fel a harcot az öt "terroristával", hogy megakadályozza a gép eltérítését, de még a becsapódás előtt megölték.

Danny Lewin, a volt terrorelhárító katona egy internetes céget alapított Akami Technologies néven, és már a harmincas évei előtt milliomossá vált. Korábban az izraeli hadsereg Sayeret Mat'kal nevű elit terrorelhárító osztagánál teljesített szolgálatot. Ezután tért vissza az egyetemre és alapította meg a később sikeres cégét.

A repülőt nem sokkal azután térítették el, hogy felszállt. Lewin beszélt arabul és a gép elejében ült, az elsők között lehetett, aki észrevette, hogy eltérítették a repülőt. Az első jelentés szerint Lewint lelőtték, de egy későbbi vizsgálat kiderítette, hogy az egyik terrorista vágta el a nyakát. A repülő fél órával ezután becsapódott a Világkereskedelmi Központ északi tornyába. Ugyanaznap egy másik repülő is becsapódott a másik toronyba, egy harmadik gép pedig a Pentagonba. A Fehér Ház felé tartó repülőt viszont a hivatalos közlés szerint az utasok ellenállása miatt nem tudták a "terroristák" az épületbe vezetni, még ez előtt lezuhantak.

(Index nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése