2013. szeptember 12., csütörtök

Kuruc.info: Míg a "magyar" külügy és az MLSZ kussol, a FIFA vizsgálatot indít az oláhok magyarellenessége miatt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Míg a "magyar" külügy és az MLSZ kussol, a FIFA vizsgálatot indít az oláhok magyarellenessége miatt
Sep 12th 2013, 19:17

Egészséges viszonyok között elképzelhetetlen lenne, hogy ne kövesse diplomáciai lépés a "magyar" külügy részéről a románok gyalázatos magyarellenes gyűlölködését, a szurkolói- busz és vonat kővel megdobálását, a súlyosan aránytalan és a magyar szurkolókat válogatás nélkül érő rendőri erőszakot. De napjainkban (sem) beszélhetünk egészséges viszonyokról. A MI voltunk Facebook-csoport közleménye a saját klubja szurkolói ellen agitáló Kubatov-üzenet alapján íródott:

Akik hallgatása miatt az UEFA most nem büntet meg senkit, azokat szeretnénk kérni, hogy most legyenek bátrak, álljanak ki, és csak annyit mondjanak, mi voltunk. Mi voltunk azok, akik látták, mi voltunk azok, akik hallották, mi voltunk azok, akik tűrték, és mi voltunk azok, akik semmit sem tettek. Arra szeretnénk kérni őket, hogy most ne bújjanak a vezetőség mögé, ne bújjanak politikustársaik mögé, és legfőképp ne bújjanak Simon Wiesenthal Központ mögé. Vállalják a felelősséget!

Fontos tudniuk, hogy most nem arról van szó, hogy nem szeretjük a magyar labdarúgás vezetőit, hanem arról, hogy a hazánkat mindennél jobban szeretjük. Ebben a vitában semmit nem nyerhettek, de mindent elveszthettek, szimpatizánsokat, nézőket, szurkolókat. Ha a nemzetközi kupában ilyen történik, akkor három-öt évre eltilthatnak minket. Ha mások teszik ezt velünk, semmi sem történik és akkor elmondhatjuk, hogy ennyit ér a sportdiplomáciánk. És ezt nemhogy nem szeretnénk, nem akarjuk. Azt kell eldöntenetek, mi a fontosabb, önmagatok védelme, vagy a nemzet - ha már nemzeti kormánynak nevezitek magatokat, nemzeti bajnokságnak nevezitek a bajnokságot. 72 órátok van, várjuk a feljelentéseteket a FIFA-nál, hajrá fiúk!

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése