2013. december 15., vasárnap

[Lapszemle] Orbán és más ájtatos farizeusok hazudozása Antall Józsefrõl - Orbán szerint ukrajna csatlakozni fog az EU-hoz - Gyûlnek a bizonyítékok - Ötéves terv a Google-tól: mikrofonok a plafonba és csip az agyunkba - Drasztikus változások történnek a színfalak mögött - Új, iszlamizmus nélküli alkotmányról fognak szavazni Egyiptomban

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Fénylánc - 2013. december 21.

Hatodszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. Hat a hatás, a hatalom számára, de ki érdemli meg a hatalmat egy szétesett, mindenre méltatlan világban? Létezik egy elfeledett, traktorokkal, mérgekkel, abortuszokkal agyon kínzott hatalom, aki minden élet kapuja. Mindnyájan anyától születtünk, mindnyájunkat az anyaföld fogad be. Mindig őt hívtuk segítségül baj esetén: NAGYBOLDOGASSZONY!

Emeljük méltó helyére a női teremtőerőt, tisztítsuk meg, szenteljük újra önmagunkban és másokban. Tegyük boldoggá pótcselekvő asszonyainkat, a TV elé dobott nagymamákat, a tönkretett Földanyánkat... Öltöztessük újra napba Babba Máriát!
Minden leánygyermek királylánynak rajzolja magát, akinek haja sátra alatt, szoknyája harangjában rejtve ott lapul a virág - a világ, melyet majd világra hoz és felnevel. Minden fiúgyermek királyfinak rajzolja magát, aki táltos lovon, kivont karddal megy kiszabadítani a királylányt a sárkányfogságából...
MA MINDEN KIRÁLYLÁNY A SÁRKÁNY FOGSÁGÁBAN SENYVED!

A Tesco pénztárában görnyed, betarthatatlan rendeleteket fogalmaz neontól gyulladt szemmel, vagy agymosottan révül a TV villódzó fényeire. A női minőséget az Isten nem erre teremtette!

Lányok, asszonyok NEMesedjetek! Mondjatok nemet a karrierre, a botoxra és a műkörömre, tisztuljatok meg, hogy megtisztíthassátok a világot! Ne engedjétek elpusztítani, beszennyezni azt a virágot, amely a méhetekből fakad!
Férfiak, férjek, váljunk vitézzé! Szabadítsuk ki asszonyainkat, lányainkat, anyáinkat!
Védjük, óvjuk, emeljük őket magunk körül. Ne hazudozzunk, ne féljünk, és ne hagyjuk fél-elemben a ránk bízott lelkeket! Legyünk újra tengellyé, amire támaszkodni lehetés érdemes!
Váljunk mindnyájan újra gyermekké, ne engedjük, hogy végleg megöljék álmainkat!
Találd meg a környék számodra legfontosabbhelyét, jelöld be a www.fenylanc.uw.hu térképen, a többit bízd a Teremtőre.

Legyen ezen a szent éjszakán KÖZÖS ÉG, énekeljetek, beszélgessetek, vagy hallgassatok - de együtt! Bárhol élsz, és bárki vagy kívánom, hogy a legsötétebb éjszakán.
Te is megtapasztalhasd: Nem vagy egyedül!

(Géczy Gábor)
Kapcsolódó: Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)



2013. december 16. hétfő 18 óra
Szántai Lajos: A magyar feltámadás esélyei, a magyar halhatatlanság
Elbukva és megdicsőülve


Helyszín: Piliscsaba Klarisszaház - Művelődési Információs Központ és Könyvtár Templom tér 9.
Előadás belépő: 800.-Ft


Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Orbán és más ájtatos farizeusok hazudozása Antall Józsefről
2013-12-14. 20:44 Kuruc.info

Orbán Viktor nagyot alakított az ájtatos farizeus szerepében pénteken az Országház Felsőházi termében tartott Antall József-emlékülésen, amelyet a néhai miniszterelnök halála huszadik évfordulóján rendeztek. Nem titkoltan a választási kampány részeként: szükség van az MDF nosztalgikus maradványaira is, minden szavazat számít.


Régóta tudjuk, hogy Viktorunk szeret feltűnni a középszerű vidéki színészek adottságaival, de hogy ennyire lesüllyedjen a vásári mutatványosok szemfényvesztő színvonalára, azt legfeljebb a bazári majmok ugróiskoláját aktualizáló Deutsch Tamás vetíthette volna előre, ám ki gondolta volna a poltikai erkölcsök ilyen fokú romlását?...

Annak idején, 1982-ben az állambiztonság így jellemezte környezettanulmányában a feltörekvő, karrieréhes Orbán Viktort:
...esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít... társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdekcentrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik... ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP-tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.


Orbán tegnap azokat a szocialista és liberális politikusokat ostorozta, akik Antall Józsefet még életében gúnyolták, és engesztelhetetlenül lejáratni igyekeztek. Csakhogy akik ott voltak az első szabadon választott magyar Országgyűlésben, jól tudják: Orbánnál jobban kevesen kritizálták elszánt dühvel a miniszterelnököt. Orbán szüntelenül bizonyítási kényszerben szenvedett: ő, mint az SZDSZ ifjúsági szervezetének tartott, focizgató szakkollégista különítmény csapatkapitánya, mindenkor radikálisan liberálisabb Kis Jánosnál, Pető Ivánnál, Tölgyessy Péternél, Haraszti Miklósnál, Tamás Gáspár Miklósnál, s a többi harsány madarasnál. Azt demonstrálta alig érthető hadarással, hogy ő megérdemelten volt Soros György jóvoltából ösztöndíjas Angliában, az oxfordi Pembroke College-ben, ahol az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Miután 1990-ben hazatért, pártfogói elégedettségük kifejezéseként 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé választatt ák.


Meg kellett hálálnia a bizalmat. Innen a szüntelen támadás a porosan konzervatív miniszterelnök személye ellen, aki lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni. Ami pedig az Antall vezette koalíció keresztény elkötelezettségét illette, megvetésének úgy adott hangot a liberális feltörekvő a Fidesz-frakció élén, hogy amikor a KDNP padsoraiból szólásra jelentkezett valaki, Orbán hangosan megjegyezte:

"Térdre, imához, jönnek a csuhások!" S ilyenkor legtöbbször kiment a teremből. Ugyanígy tiltakozott a Trianon-megemlékezés ellen is. 1990. október 25-28. között, a taxisblokád idején pedig ő vágta a legdurvábban Antall szemébe, hogy "hazudott a kormány!" Antall József kormányprogramjáról mindjárt májusban nyegle nagyképűséggel jelentette ki felszólalásában:

"...nincs kormányprogram, csak irányelveknek nevezett fogalmazvány, kívánságokat tartalmazó kijelentések laza gyűjteménye. Ami itt folyik, azt valójában alkalmatlan tárgyon elkövetett megvitatási kísérletnek kellene tekintetni."

Mintha mindez meg sem történt volna, Kövér László a mostani megemlékezésen magasztos magabiztossággal kijelentette: "1990-ben Magyarország kilépett a hazugság zsákutcájából és azonnal meg is találta a maga felkészült, realista és lényeglátó vezető politikusát, Antall Józsefet." (Szegény pápai baloldali család sarja, ő csak tudja...)

Kónya Imre - Antall egyik legjobban mozgatható karrierista bábja - azt találta mondani az ünneplő nosztalgiázóknak, hogy
...másként alakul az elmúlt húsz év, ha Antall József életben marad...
Hát igen, ha Antall megérhette volna, hogy a saját szemével lássa, amint 1996-ban Kónya Imre, Kónyáné Kutrucz Katalin, Szabad György, Szabó Iván, Szabó Tamás, Jeszenszky Géza, Kulin Ferenc és néhány más "hűséges" puccsszerűen kiszakít az MDF-ből egy tehetetlen értelmiségi szárnyat és megalakítja a Magyar Demokrata Néppártot, amely teljes sikertelenségre és kudarcra ítéltetett...

És jött, mert szépkorára elmaradhatatlanul szeret szerepelni Boross Péter, aki elhomályosuló tekintettel jelentette ki Antallról:
... ahol megjelent, a dolgok formát kaptak, egyéniségének kisugárzása, és ereje rendet teremtett ott, ahol zűrzavar volt, kereszténydemokrata szellemiségű irányultsága egyértelművé vált.

Jaj, be szép, mily megható. Utoljára augusztus 26-án, a Gellért Szállóban, 85. születésnapja alkalmából rendezett fényes ünnepségen láttuk ehhez hasonló elérzékenyült tekintettel, könnyes szemekkel az egykori belügyminisztert, a titkosszolgálatokat felügyelő volt államtitkárt, amikor legkedvesebb ügynöke köszöntötte vezérszónokként. Ki volt ő? Hát a "Lawrence" fedőnevet viselt titkos megbízott , a III/III, a politikai rendőrség egyházi elhárítója: az a részeges Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök, aki most a cigóknak akar lakótelepet építeni Szegeden.

Mi most két korábbi tanulmánnyal idézzük fel Antall József és Orbán Viktor valós kapcsolatát. Mindkettő szerzője dr. Ilkei Csaba tudományos kutató, egykori (1990-1994 között) országgyűlési képviselő.

Kapcsolódó:
   1990. december 30.: Antall József és Orbán Viktor előszilvesztere a Fehér Házban
   Vesztegzár a Fehér Házban: a taxisblokád és a rendszerváltás titkai, fényképekkel
   Czike László: Rendszerváltó szabadkőművesek

Bóna Mária Ilona: - Facebook
Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!! Vagyis, a diktatúra folytatódik, csak-hogy ezt már nem szocializmusnak hazudják, hanem "DEMOKRÁCIÁNAK". Ami valójában, pártokrácia - a Paktumnak köszönhetően. Pártokrácia, mert a pártfegyelem betartatása fontosabb a pártok képviselői számára, mint a nép demokratikus és VALÓDI KÉPVISELETE. Vagyis, a PÁRTÉRDEK FELÜLÍRHAT MINDENT, még azt is, ami a NÉP ÉRDEKE LENNE!!!

A Haza sorsa rajtam múlna: http://furaila.xfree.hu/241359

Ezért, aztán az ÁRULÁS és az ország lakosságának (népe) eladósítása tovább folytatódhatott... zavartalanul! Így fordulhatott elő, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért akasztották föl.

Zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének jogosságát! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK? És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!!! Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!!! Így, sajnos, a 2014-es sem lesz valójában "SZABAD", mint ahogy az 1990-es sem - és az azóta összes nem volt az!!! A múltat be kellene végre vallani! Erre az ELSZÁMOLÁSRA-ELSZÁMOLTATÁSRA JOGOS ÖNVÉDELEMBŐL LENNE SZÜKSÉG! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a veszélyeztetettség helyzete, MÍG EZ MEG NEM TÖRTÉN IK!!!.



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"az EU-ba sem OV vitt be minket..." egy Facebook "volt ismerős" véleménye
ORBÁN SZERINT UKRAJNA CSATLAKOZNI FOG AZ EU-HOZ
2013. október 26 15:12 Hídfő.net

Orbán Viktor szerint Ukrajna a jövő hónapban csatlakozni fog az Európai Unióhoz. Szerinte van még pár elvarratlan szál, de lényegében minden sínen van.

Egyes hírek szerint, mellyel mára tele lett a keleti sajtó, a megvesztegetett ukrán vezetés 30 milliárd eurót kap kézbe, ha aláírja a megállapodást. Nem mondható, hogy szűkmarkú lenne az atlantista vezetés, de hát szükség van a keleti terjeszkedésre, a több rabszolgára, és nem utolsó sorban tér kell hozzá, hogy tovább zülleszthesse a fehér embert, mindenféle bevándorló senkiházival, cigánnyal, és persze zsidókkal. Arról nem is beszélve, ha Izrael veszélybe kerül és onnan futni kell, akkor is kell a terület és az elegendő hely a cionisták cégeinek.

Egy a gond, úgy néz ki, hogy az ukrán kommunista párt által elkezdett aláírásgyűjtés sikeres lesz. Az aláírásgyűjtésbe benevezett a szélsőjobb, és sok orosz nemzeti szervezet. Jelen állás szerint elegendő aláírás gyűlik össze ahhoz, hogy kiírják a népszavazást a belépésnről. Ezzel egyrészt időt nyernek a belépés ellenzői, másrészről remélhetően a nagyon magas orosz nemzetiségi, és összességében az ellenzők elegen lesznek ahhoz, hogy leszavazzák a belépést. Számunkra a legnagyobb vicc a dologban, hogy Ukrajna szerte az EU ellenzői éppen velünk, magyarokkal példálóznak a legtöbbet, mondván nézzétek meg ezt a szerencsétlen bandát, ezek is beléptek, most meg éhbérért dolgozik az egész magyarság, csicskások lettek a saját hazájukban, nyakukban 10 százalék cigánnyal. Ezt akarjátok?

Orosz politikai elemzők szerint, ha Ukrajna belép, akkor rendkívül nagy belpolitikai válsággal kell számolniuk, melynek a végén valószínűleg a jelenlegi vezetés vagy a börtönökben végzi, vagy rosszabb lesz a sorsa. Több elemző szerint a jelenlegi belépési szándék csak Moszkva ijesztegetése akar lenni, hogy a nagy tél előtt komoly árengedményeket csikarjanak ki. Az ukrán vezetés már most politikai válságba sodorta az országot. A botrány pedig a küszöbön áll.

Orbán Viktor olyan nyíltan ül egy fenékkel két lovat, hogy az már a feltűnőbbnél is feltűnőbb. Kérdéses, mikor vonja magára Moszkva haragját a háttértevékenységek miatt. Felesleges abba a tévhitbe ringatnia magát miniszterelnökünknek, hogy Moszkvának szüksége van rá. Orbán Viktor jelenleg olyan retorikát folytat, ami miatt nem dobják ki az ajtón, de azzal is tisztában kell lenni, hogy az orosz gazdasági kapcsolat eddíg hazánknak 5 milliárd dollár veszteséget termelt. Orbán Viktor Putyinhoz ment könyörögni (mármint a fullajtárokat küldte), hogy az öt milliárdos deficitet valahogy faragják lejjebb. Vagyis nem igazán jött be hazánknak ez a Fideszes keleti nyitásos történet. A magyar államháztartás rendkívül rosszul áll, mindenféle hurráoptimista nyilatkozat ellenére, és újra csak a Franklin Templeton, a legnagyobb cionista befektető bank húzza ki hazánkat a bajból, egy sok milliárd dolláros állampapír csomag megvásárlásával. Ha a magyar állampapírokat, kötvényeket az atlanti sta cion bankok nem vásárolnák fel, hazánk már réges-régen csődbe ment volna. Természetesen elég beszédes az, ha az állami alkalmazottak nem kapják meg a bérüket időben, vagy éppen a túlórák kifizetésére hónapokat kell várni, de egyelőre még az állam nem jelent csődöt.

Fent áll itt egy hatalmas ellentmondás. Hogy lehet az, hogy miközben Orbán a cion bankokat támadja (minden eredmény nélkül persze), Moszkvával szemezget miközben a Nyugatot bírálja, eközben a nyugat újra és újra hitellel, állampapír felvásárlásával kisegíti kormányunkat a bajból. Ennek csak egyetlen oka van. Az atlantistáknak életben kell tartania az Orbán rendszert, és magát Orbánt is, hogy eggyel több csatorna legyen, amelyik becsempészi a cion tőkét a keletre. Jelenleg látható, hogy amíg Moszkva húzza a nagyobb hasznot a dologból, addig nem fognak bajlódni ezzel a kis törpe kormánnyal. Amint eldurvulna a benyomulás, vagy megkezdődne a szokásos cion térnyerés, Viktorunk addig tudott parolázni a moszkvai ügyekkel, mert abban a pillanatban szárnyat köthet a hátára, úgy fog repülni hazáig. A keleti nyitásban hatalmas lehetőségek vannak, ahogy ők is mondják. Ez így is van, de ők ezt is elbaltázzák, mint ahogy mindent elbaltáztak eddig kivétel nélkül. Nincs semmi más, csak e gy nagy média reklámkampány a kormány mellett, némi nemzetieskedő mázzal nyakon öntve. Csakhogy az idősebbek emlékeznek arra, hogy volt már egy korszak, amely hajszálra pontosan ugyanilyen volt, néptáncosokkal, nagy magyarnak hazudott tervekkel, persze mellette fekete lefüggönyözött autókkal, állandó megfigyelésekkel és spicliskedésekkel, éppen mint most. Úgy hívták: Rákosi korszak. A vége is olyan lett, amilyen, és pontosan Moszkvából fúrták meg.

Kemény Gábor - Hídfő.net

Kapcsolódó:
   Orbán: sikerült elérnünk, hogy felvegyék a horvátokat az EU-ba
   Orbán Szkopjéban: a Balkán nem probléma, hanem lehetőség az EU-nak
   Orbán intézte el, hogy a horvátokat felvegyék az EU-ba
   Fidesz EU-kampányfilm, 2004
   Orbán: hamarabb kellett volna belépni az EU-ba!
   Orbán: Magyarország sikertörténet
   McCain szenátor Kijevben találkozott az ellenzék vezetőivel
   Orbán: bővítés nélkül az EU nem lesz versenyképes


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Gyűlnek a bizonyítékok
Tevan Imre 2013. dec 14. 05:16 Népszava

Az adóhivatal és a gazdasági miniszter megnyilvánulásaiból is az tűnik ki, hogy igazat beszélt a NAV-botrányt kirobbantó Horváth András. A hatóság valóban nem a kereskedelmi láncokat, csak a beszállítóikat vetette adóvizsgálat alá egy konkrét ügyben.


Nemcsak Horváth András, hanem a NAV is tudja, hogy az üzletek polcai adócsalásból származó termékek alatt roskadoznak FOTÓ: TÓTH GERGŐ

Úgy tűnik, az államigazgatás taktikát változtatott a Horváth András adó-ellenőrzési szakember által november elején kirobbantott botrányban. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter két LMP-s képviselő írásbeli kérdésre, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pedig az Átlátszó.hu portál adatigénylésére adott olyan részletes, számokat is tartalmazó választ, amely végre érdemben foglalkozik az egykori NAV-os által felvetett ezermilliárdosra becsült áfacsalások kérdésével.

Horváth András és a fellépését segítő civil szervezetek képviselői arról beszéltek tegnapi sajtótájékoztatójukon, hogy ezekben a hivatalos válaszokban is vannak olyan mondatok, amelyek éppen a volt NAV-dolgozó állításait igazolják.
"A NAV előtt sem ismeretlen, hogy azok az áruk, termékek, amelyek vélhetően adóelkerülő magatartással érintetten hazánkba bekerülnek, hosszabb vagy rövidebb láncolaton keresztül eljutnak valamilyen kiskereskedelmi egységig, ahol a végső fogyasztók megvásárolják azokat." - írta Szél Bernadett és Vágó Gábor LMP-s képviselők kérdésére Varga miniszter. Az idézet Horváth szerint alátámasztja, amivel ő előállt. Még inkább igaz ez azokra a részekre, amelyek szerint 2011 augusztusában hét nagy forgalmú kereskedelmi áruházláncnál adatgyűjtést végzett. Az akció nyomán 49 beszállítót ellenőriztek 2011 novembertől.

Ezek szerint a kereskedelmi láncoknál nem tartottak adóellenőrzést, csak a beszállítóknál - mondta Horváth András, aki éppen azzal robbantotta ki a botrányt, hogy azt állította, a kiemelt adózók előnyös megkülönböztetésben részesülnek. Az adót a cégek láncolatában többször gazdát cserélő termékekkel a lánc másik végén csalják, de az igazi haszonélvező a kiskereskedelmi vállalkozás, mondja Horváth.

A NAV azzal védekezik az Átlátszónak írt válaszában, hogy éppen ezért a "kereskedelmi láncok részvétele az adóelkerülésben rendkívül nehezen bizonyítható". Lehet - mondja erre Horváth -, de azért legalább megpróbálhatnák.

A szóban forgó kereskedelmi láncokat a miniszteri és a NAV-os dokumentum is multinacionális jelzővel említi. A Népszava azt kérdezte, hogy mit jelent pontosan ez a fogalom, az adócsalások tekintetében kizárhatjuk-e a magyar tulajdonú láncokat. Horváth András azt válaszolta, hogy reméli, a kormányzati szervek ezeket is beleértik, mert az általa leírt folyamatokban ezek is érintettek lehetnek.

Az adóhivatal válaszából az is kiderül, hogy a kiemelt adózók ellen is folytattak vizsgálatokat. Az elmúlt három évben például 1877-et - írják. Ezek közül 90 irányult célzottan áfacsalás felderítésére. Az Átlátszó egyik kérdése azt firtatta, hányszor állapítottak meg 100 millió forint feletti adóhiányt. Az adóhivatal azt felelte, hogy 2013. januárja és szeptembere között 45, 2009 és 2012 között évente átlagosan 28 esetben.

Egy másik kérdés a kiemelt ügyek adóigazgatóságának 2013 januári megszüntetésére vonatkozott. A NAV azzal indokolta a lépést, hogy ez a szervezet hiába tárt föl jelentős adóhiányokat, azokat egyre kevésbé és egyre lassabban lehetett behajtani. Az adóhivatal szerint itt is fennállt az a probléma is, hogy csak a cégláncolatok alján lehetett elkapni a vállalkozásokat, az igazi haszonhúzókhoz nem sikerült eljutni. Hangsúlyozzák, ugyanezeket a vizsgálatokat azóta is lefolytatják csak más szervezeti keretekben.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy egy dokumentum szerint csak egyetlen negyedévben, 2010 utolsó három hónapjában 8-szor tagadták meg, hogy kapcsolódó vizsgálat induljon a NAV-ban. Ez a szakkifejezés azokat az ügyeket jelenti, amikor több adóigazgatóságot érint a vizsgálat, erre a NAV-elnök engedélye szükséges. A nyolc esetben 3-szor a hivatal elnöke, ötször pedig helyi vezetők tagadták meg a kiterjesztett vizsgálatot. A NAV-válaszban ugyanerről az szerepel, hogy 2007-2012 között 1290 ilyen ügyből csak 46-ban (5 százalék) tagadták meg az engedélyt.

Az állami szervek érdemi válasza azért meglepő, mert eddig a NAV, az Állami Számvevőszék (ÁSZ), a kormánypárti politikusok és a kormány képviselői hárítani próbáltak vagy személyében támadták Horváthot. Orbán Viktor miniszterelnök a "nem kaptunk semmilyen konkrétumot" formulával intézte el a botrányt, ami elég furcsa Horváth kétszáz oldalas feljelentése után. Sőt, a hét elején a nemzeti nyomozóiroda (NNI) meg is kezdte a nyomozás, bár a Fővárosi Főügyészség feljelentéskiegészítéssel majd annak meghosszabbításával késleltette ezt. A parlamentben eleddig azonban egyetlen bizottság sem kezdhette vizsgálni a botrányt, mert a kormánypártok megakadályozták azt. Pedig egy ilyen testület mással foglalkozna, mint az NNI nyomozása. Egyébként ezért sem valós a vizsgálóbizottság felállításának Fidesz által hangoztatott tilalma - állítják Horváthék. A nyomozás a konkrét hivatali visszaéléses cselekményekről szól, a képviselők pedig arról beszélnének, hogy a NAV struktúrája, működése n em szolgálja az eredményes felderítést.

Kapcsolódó:
   Tovább dagad a közmunkásbotrány
   Kuruc-botrány: Deutsch 72 órát adott az ügyészségnek
   Lejárt Deutsch ultimátuma
   Miért nem a politikusbűnözők elszámoltatásáért adott ultimátumot Deutsch?
   Miért elfogadhatatlan az új földtörvény?
   Marschalkó Lajos: Országhódítók - Az emancipációtól Rákosi Mátyásig

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Ötéves terv a Google-tól: mikrofonok a plafonba és csip az agyunkba
December 13, 2013 Infowars.com - Idők jelei

Scott Huffman, a Google fejlesztési igazgatója szerint öt éven belül mikrofonok lesznek a mennyezetbe szerelve és chipek az agyunkba, hogy ezáltal gyorsabban tudjunk keresni a világhálón.


A London Independent által készített interjúban Huffman elmondta, hogy a Google olyan koncepciókon dolgozik, amik a mennyezetről lelógó, a verbálisan feltett kérdésekre reagáló mikrofonokon alapulnak.

"Valahogy úgy képzeljük el, mint egy személyi asszisztenst, aki félbeszakítva emlékeztet, hogy "ideje indulni". Pontosan azokat az információkat fogja közvetíteni, amiket keresünk," mondta Huffman. "Öt év múlva... a Google pontosan úgy fog válaszolni kérdéseinkre, mint egy ember."

Amikor arról kérdezték, hogy vajon nem jelent-e majd komoly kihívást megvédeni egy ilyen rendszert az NSA és hasonló szervezetek tolakodó megfigyelési taktikáitól, Huffman fölényesen annyit mondott, hogy az emberek nyugodtan bízzák a Google-ra (egy olyan cégre, amelyik szabad kezet adott az amerikai titkosszolgálatnak, hogy a felhő hálózatukon tárolt adatok között kutakodjon) az információik védelmét.

Huffman azzal dicsekedett, hogy a rendszer hamarosan arra is képes lesz, hogy összeállítsa a felhasználó által mikrofonon kért, számára érdekesnek számító sportesemények összefoglalóit, majd azt megjelenítse a tévé képernyőjén, vagy elintézze helyette az utazásokkal kapcsolatos tervezést.

"Megkérdezhetem például a Google asszisztenst, hogy melyik éttermet ajánlja, ahol francia konyha van, de nem túl drága. A Google erre azt válaszolja majd, hogy "Rendben, akkor ide menjetek," és mire beülök az autómba, már az adott étteremhez navigál a GPS. Nagyon izgalmas számunkra a lehetőség, hogy a különféle eszközök tudjanak egymással kommunikálni," mondta.

"A Google úgy gondolja, hogy képes lesz az emberek adatigényeit olyan módon kielégíteni, hogy az eredményeket egyenesen a felhasználók agyába elhelyezett mikrocsipekre küldi," áll a cikkben. Hoffman szerint ez egy üdvözletes koncepció.

Bár sok ember szemében az agyba ültetett mikrocsip rémisztő és mindenképpen disztópikus lépés, a transzhumanizmus (az ember szellemi és fizikai képességeinek a tudomány és technológia segítségével történő fejlesztése) követői számára ez egy komoly előrelépésnek számít. Szerintük az ilyen jellegű fejlesztéseket elutasítók a tudomány és fejlődés ellenségei.


A Google féle "utópia" megvalósulásához elengedhetetlen, hogy az agyba ültetett mikrocsipek olyan széles körben elterjedjenek, mint ma a mobiltelefonok. Mindezt természetesen a kényelem nevében fogják népszerűsíteni, biztosítva a felhasználókat, hogy a Google fantasztikus biztonsági rendszere megóvja az adatokat a kíváncsi szemektől (a titkosszolgálatok kivételével persze).

Ahogyan arról már korábban írtunk, a Google célja, hogy idővel minden párbeszédet halljon, létrehozva ezáltal a "tárgyak Internetét" (Internet of things), amelyben minden eszköz a hálózat része és ezzel potenciális megfigyelőeszköz is.

A párbeszédeket lehallgató és elemző okos utcai lámpáktól az Xbox-on át a mobiltelefonokig, az egész környezetünket arra készítik elő, ahogy azt David Petraeus, a CIA volt igazgatója megfogalmazta, hogy igazi áldássá válhasson a "titkos államvezetés" számára.

Kapcsolódó:
   Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal
   Támogassuk az otthonszülést!
   Mesterházy titkárnője Indiába küldené a cigányokat



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Drasztikus változások történnek a színfalak mögött

Folytatódik a harc az új pénzügyi rendszer irányításáért, amit most maximális sebességgel hoznak létre. A Keleti Szövetség építi az új pénzügyi rendszert, hogy támogassa az elkövetkező Eseményt:

23 ország elkezdett létrehozni egy keretet, hogy megkerüljék a dollárt

http://www.examiner.com/article/harbinger-23-countries-begin-setting-up-swap-lines-to-bypass-dollar

Másrészt a jezsuiták már beszivárogtak több ügynökségbe a Keleti Szövetségen belül, hogy eltérítsék a folyamatot abban a reményben, hogy létrehozzanak egy globális központi pénzügyi rendszert, miután a dollár összeomlik, amint a világ tartalék valuta és az Illumináci frakció eltávolításra került:

Az Arab-öböl államok csatkoznak a kínai kampányhoz, hogy kidobják a dollárt

http://vidrebel.wordpress.com/2013/12/03/arab-gulf-states-join-chinese-campaign-to-dump-the-dollar

Azon az ötleten szórakoznak, hogy a Bitcoint is beleszámítják az új centralizált rendszerbe.

A jezsuiták abban reménykednek, hogy valahogy túlélik az Eseményt érintetlenül azáltal, hogy Ferenc pápa, a mesteri manipulátor a barátságos arcát mutatja, mint az ő frontemberük, és úgy állítják be magukat, hogy ők a jófiúk.

További céljuk egy új, központosított bankrendszer, ezen erőfeszítések érdekében a jezsuiták már csendben összefogtak a Rothschildokkal:

London célja, hogy renminbi központtá váljon
http://canauzzie.blogspot.hu/2013/12/clearing-deal-fuels-london-ambition-to.html

A Rothschildok megtesznek mindent, hogy amennyire csak lehet, némák és láthatatlanok maradjanak annak érdekében, hogy az emberek ne emlékezzenek rájuk, amikor bekövetkezik az Esemény. Meg fogják próbálni olyan embereknek lefesteni magukat, akik művészeti tárgyakat gyűjtenek és szeretik a jó borokat, és van egy befektetési alapjuk, vagy talán kettő.

Közben a világ felkészül a pénzügyi újraindításra. Az a tény, hogy a dollár elveszti tartalék valuta státuszát, és hogy egy új pénzügyi rendszer jön, egyre köztudottabbá válik, bár az összeesküvés értelmezései a hírszerzési forrásokat illetően nem mindig helyesek:

Lindsey Williams-el beszélget Chris Waltzek a globális valuta újraindításról
http://www.lindseywilliams.net/lindsey-williams-goldseek-radio-chris-waltzek-december-2013-post

A jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlása elkerülhetetlen, miután az Ellenállás eltávolította az összeesküvés legtöbb fizikai aranyát 2012 elején. Ez az arany garantálta a pénzügyi rendszert, és miután eltűnt, a rendszer teljes összeomlásának visszaszámláló órája elindult, és ez az összeomlás várható hamarosan. Néhány ember arra számít, hogy ez végül 2015-ben történik meg:
http://www.wonksmedia.com/555plan.pdf

Más emberek szerint sokkal hamarabb:
http://www.ascensionwithearth.com/2013/12/wow-current-stock-market-graph-matches.html

Még nem hozhatom szabadon nyilvánosságra ezen események ütemtervét. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a jelenlegi pénzügyi rendszer teljes összeomlásának pillanata az Esemény megtörténtének utolsó lehetséges időpontja, mindentől függetlenül.

Volt néhány drasztikus fejlemény az Eseménnyel kapcsolatban a múlt hét folyamán. Az Ellenállás RM2m kódnevű speciális csoportja 45 percre volt attól, hogy beindítsa az Eseményt szombaton, miután az Arkhónok (fizikai és nem fizikai) néhány tevékenységükben kissé túl messzire mentek. Az Arkhónok az utolsó pillanatban meghátráltak, hogy megakadályozzák az Esemény aktiválását, és arra kényszerültek, hogy tárgyaljanak a saját biztonságuk és túlélésük érdekében. Annak érdekében, hogy túléljenek kicsit tovább, kénytelenek voltak lerombolni a Doom33-at, megtorlásuk tervét arra az esetre, amikor az Esemény megtörténik.

Szintén kénytelenek voltak lemondani az összeesküvésen belül a legfelső szintű emberek teljes védelméről, akik eddig képesek voltak folytatni tetteiket a fizikai Arkhónokkal a hátuk mögött. Mivel a fizikai Arkhónok most inkább a saját biztonságuk miatt aggódnak, mintsem az összeesküvés biztonságáért, ezért az összeesküvés megtapasztalhatja, ha valami negatívat tesznek, nagyon fura dolgok kezdenek történni velük. A régi rend, ami évezredekig a javukra működött, súlyos zavarokat szenvedett.

Van az Ellenállásnak egy jelentős számú ügynöke a bolygó felszínén, és "különböző dolgokat" tesznek.

Az Arkhónok nem kezelik könnyen ezeket a változásokat. Egy meg nem erősített forrás azt állította, hogy az Orsini család egyik magas rangú tagja szombaton öngyilkosságot követett el római lakásában, miközben a Farnese család komolyan fontolgatja a lemondását. A Keleti Szövetség állítólag egy kereskedelmi támadást hajtott végre a Banca Monte dei Paschi di Siena ellen, hogy megzavarják a jezsuiták pénzügyi machinációit. Ez a bank az egyik legjelentősebb bank a jelenlegi jezsuita-vezérelte bankrendszerben. Tulajdonosa a Chigi család, az egyik fő fekete nemesi család Siena-ból.

A legfontosabb, hogy az RM2m speciális csoport javaslatot tett egy tervre, hogy beindítsák az Eseményt, még mielőtt a nem fizikai síkot teljesen megtisztítják. Úgy érzik, hogy ez a várakozás egyszerűen túl hosszú ahhoz, hogy tolerálható legyen, és hogy bizonyos kockázatokat vállalni kell. Ők most hangolják össze tervüket a nem földi Fény erőkkel.

Ahhoz azonban, hogy ez a terv sikeres legyen, szükség van az együttműködésünkre.

Az Esemény beindítása a nem fizikai sík megtisztítása előtt okozhat további emberélet veszteségeket, amikor néhány ember diszfunkcionálissá válik, és nem tudják kezelni az Eseményt, és erőszakhoz folyamodhatnak. Az összeesküvés nem olyan nagy probléma, mert őket letartóztatják az első néhány órában, vagy el lesznek 'távolítva', sőt eleinte nem is lesznek képesek sok kárt okozni most, hogy a Doom33 tervük veszélybe került. Az Illumináci frakció most sietve próbálja kidolgozni a saját megtorlási tervét, miután elvesztették az Arkhónok támogatását a Doom33-hoz, de ez a terv jóval kisebb veszélyt jelent, mint a korábbi Doom33. Itt azt hozzá kell tenni, hogy az összes jezsuita és Illumináci ügynök, akik beépültek a különböző milíciákba az elmúlt néhány évtizedben, el lesznek 'távolítva', ha megpróbálnak valami gonoszat tenni.

A probléma a lakosság körében van. Egyes emberek erőszakossá válhatnak egy otthoni helyzetben és a családjukban, a régi sérelmek hirtelen a felszínre törhetnek. Továbbá erőszakos utcai bandák is alakulhatnak a kezdeti órákban, és talán még az Esemény utáni napokban is, mivel néhány távolabbi területen nem megfelelő a bűnüldözés jelenléte. Szóval azt javaslom mindenkinek, hogy kerülje el az erőszakos kofrontációkat az Esemény utáni órákban és napokban, függetlenül a helyzettől.

Az RM2m speciális csoport azt kédezte, hogy le tudunk-e folytatni egy szavazást, hogy meghatározható legyen, mi a felszíni lakosság véleménye a tervükről. A szavazás eredményei nem fogják meghatározni a további tetteiket, de számukra felbecsülhetetlen értékű visszajelzés lesz, mivel képesek lesznek terveiket a felszíni lakosság igényeinek kielégítése érdekében módosítani.

Az első lehetőség az, hogy kiváltják az Eseményt a lehető leghamarabb, bár ez jelenthet egy távoli, de potenciálisan súlyos kockázatot az életre, valamint a saját és szeretteink fizikai biztonságára.

A második lehetőség az, hogy várjanak a legbiztonságosabb pillanatig az Esemény elindításával, ami egy lényegesen hosszabb várakozást jelent.

Szavazni lehet a http://2012portal.blogspot.com/ oldal jobb felső sarkában, és aki megteheti, más blogokon és weboldalakon is tudassa ennek lehetőségét. (Jelenleg 10-ből 9-en az első opcióra szavaztak - szerk.)

Az Rm2m speciális csoport több frissítést fog adni a közeljövőben, ahogy a helyzet kibontakozik.

Harbinger: 23 countries begin setting up swap lines to bypass dollar

Facebook/Magyar Vagyok



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Új, iszlamizmus nélküli alkotmányról fognak szavazni Egyiptomban
14/12 18:55 euronews

Kairóban új alkotmányt terjesztett elő Manszur elnök. A dokumentumról januárban szavazhatnak majd Egyiptom polgárai. Mansour elnök az alkotmánnyal akarja megteremteni a demokratikus parlamenti választások lehetőségét, amelyen azonban a Murszi féle muzulmán testvériség párt nem vehetne részt. A hívei azonban igen, nekik is címezte mondanibvalóját Manszur elnök:

- Ezúttal azokhoz szólok, akik az ellenzéki oldalon vannak. Fejezzék be ezt a konok és makacs viselkededést. Mindannyian tudjuk, hogy az emberek érdekeit és a biztonságot is veszélyeztetik. hagyják abba a hamis ideálok és az illuziok kergetését.. - kérte a megbízott elnök.


Egyiptom új alkotmányát, amelyből kivették az iszlamisták által beszerkesztett pontokat, egy 50 fős szakértői csoport írta meg. az új törvények erősítik a katonaság hatalmát és a nők jogait.

A Mohamed Murszi féle muzulmán testvériség hívei a napokban is összetűzésbe keveredtek a rendfenntartó erőkkel. Ketten meghaltak, 16-an megsérültek és 54 demonstrálót letartóztattaok. Murszi pártja egylőre nem mondta még meg, hogy a választás bojkottjára biztatja-e a híveit, vagy sem.

Videó: euronews.com

Kapcsolódó:
   Betiltanák a Muzulmán testvériséget Egyiptomban

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Grandpierre Attila - Apám szíve dobog bennemNorman    Vincent Peale - A pozitív gondolkodás ereje - gyüjteményes díszkiadvány díszdobozban CD melléklettel
Gönczi Tamás - Nimród gyűrűjeBunyevácz Zsuzsa - Félni csak...kinek is lehet?
Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyveZele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomában
Gönczi Tamás - Piliscsillag NapcsillagJuhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv II.
Igor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemévelObrusánszky Borbála - Hunok Hungárok Magyarok
Nyirő József - Karácsony a havasonSkrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVD
Molnár V. József - ÖrökségMaderspach Viktor - Karaván a havasokban
Czakó Gábor - HitemrőlKoltay Gergely - Álmaink útján CD
Márai Sándor - Beszéljünk másról?Bogár László - Háttérképek
Kuliffay Hanna - Az igazság haszontalanságaSusan George - Lugánói tanulmány 2.
Balogh Béla - A végső valóságDr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Marton Veronika - Hol rejtőznek a magyar táltosok?Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014
Dr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 2.Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.
Színia Bodnár Erika - AbrakadabraPataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013
Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóbanPap Gábor - Az Atilla-kincs vallomása
Peter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán ViktortVarga Csaba - SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTár
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Edmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túl
Vetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtóGrandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012
Hosszú Gábor - Rovás AtlaszKalemandra - Teremtészet
Maurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercegeKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Andreas Moritz - A rák nem betegségDr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónika
Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport